Uždaryti Meniu
  • Automobilių remontas
  • Visureigių remontas
  • Mikroautobusų remontas
  • Furgonų remontas
  • Sunkvežimių remontas
  • Vilkikų remontas
  • Auto šaldytuvų remontas
  • Sunkiojo transporto servisas
  • Autovežių remontas
  • Autotraukinių remontas
  • Autobusų remontas

Pakabos remontas

Automobilio pakabą sudaro daugybė detalių, mazgų ir sujungimų. Pakaba yra atsakinga už smūgių sušvelninimą važiavimo metu, kai važiuojama nelygiu ar duobėtu keliu. Gaunami tiesioginiai smūgiai ratams kartu su amortizatoriais sušvelnina juos ir tai tampa nežymūs virpesiai automobilio kėbului. Pakabos pagalba ratai yra sujungti su rėmu ir kėbulu, jei kažkuri dalis yra pažeista, tuomet reikalingas pakabos remontas.

Automobilio važiuoklė atsakinga už tolygų ir kokybišką važiavimą, todėl ją tikrinti reikia bent kartą per metus. Pajutus netolygų važiavimą, traškėjimą sukant ratus ir pašalinius garsus automobilio apačioje, rekomenduojama pasitikrinti važiuoklę, t.y. pakabą. Kartais net netyčia įvažiavus į didesnę duobę gali tekti kreiptis į meistrus, ypač, jei smūgio būta stipraus. Jei dėl smūgio atsirado pašalinių garsų ar automobilis tapo nestabilus, gali būti reikalingas pakabos remontas.

Pagrindiniai ženklai, išduodantys, kad reikalingas pakabos remontas:

  • Pašaliniai garsai sklindantys iš automobilio apačios.
  • Traškesys sukant vairą į vieną ar kitą pusę.
  • Didelis bildesys važiuojant per duobes.
  • Nestabilus automobilio važiavimas, atrodo lyg automobilis “plaukioja” kelyje.
  • Padangų protektorius susidėvėjęs ne vienodai.

Netvarkinga pakaba išduoda, kad automobilio saugiam važiavimui iškilo pavojus, todėl būtinas pakabos remontas. Jei remontas nebus atliktas laiku, tai turės įtakos ne tik saugumui, bet ir kitų detalių susidėvėjimui bei gedimams. Jei neturite nusiskundimų, tuomet periodiškai atlikite diagnostiką kas 10000-15000 kilometrų arba pagal gamintojo nurodytas rekomendacijas. Esant tvarkingai automobilio pakabai važiuosite tolygiai, net kelio nelygumai bus juntami mažiau, o automobilis bus stabilus.

Automobilio pakabą sudaro gana daug dalių: amortizatoriai, vairo traukės, spyruoklės, antgaliai, šarnyrai, svirtys, pusašiai, sailenblokai, stabilizatoriaus traukės, ratų guoliai ir kitos važiuoklės dalys. Atsiradus gedimui bent vienoje iš jų ar kitoje detalėje, tai įtakoja visos pakabos veikimą ir iš karto tai atsiliepia važiavimo komfortui bei saugumui. Atliekant periodinę automobilio patikrą, tokie smulkūs gedimai būna iš karto pamatomi ir suremontuojami, užkertant kelią didesniems gedimams ateityje.

Departus” autoservise atliekamas pakabos remontas ne tik lengviesiems automobiliams, čia taip pat remontuojami mikroautobusai, visureigiai, sunkiasvoris transportas. Jei norite savo transporto priemonę atiduoti į geras rankas, tuomet “Departus” servisas yra geras pasirinkimas. Čia dirba kvalifikuoti ir savo darbą puikiai išmanantys meistrai, kurie atliks apžiūrą ir suremontuos jūsų automobilį bei įvertins esamą būklę. Naudojama moderni įranga geriausiems rezultatams pasiekti.  Kadangi “Departus” servisas specializuojasi automobilių remontas po autoįvykio, todėl gali jums pasiūlyti platų savo paslaugų spektrą nuo remonto paslaugų iki automobilio dažymo. Kreipkitės ir mes jums padėsime bei atsakysime į iškilusius klausimus.

Atsiliepimai

Antanas Jakšinaitis

Logistikos įmonės direktorius

Į „Departus“ komandą kreipėmės po to, kai įmonės vilkikas pateko į autoįvykį. Džiaugiamės, kad komanda darbą atliko profesionaliai, greitai ir kokybiškai. Likome nustebinti malonaus bendravimo. Tikrai kreipsimės dar ne kartą.

Romas Gartelka

Autovilikų įmonės vadovas

„Departus“ darbų kokybė išsiskiria iš kitų autoservisų, su kuriais anksčiau teko bendrauti.

Dominykas Jutonis

Autovežių įmonės partneris

Nuo 2005 m. įmonės transportą remontuojame tik „Departus“. Prieš keletą metų atliktas automobilių rūdžių šalinimas, dažymas buvo itin kokybiškas. Mašinos atrodo geriau nei anksčiau.

Joris Kazliškys

Šiaulių gyventojas

Puikus servisas ir malonus aptarnavimas. Dėmesys skiriamas kiekvienam klientui ir jo transporto priemonei. Džiaugiamės Jus atradę. Didžiausios sėkmės darbuose!

Darius Vikrys

Logistikos įmonės technikos vadovas

Mūsų verslui svarbu, kad transporto priemonės veiktų be jokių trukdžių. „Departus“ žmonės tuo pasirūpina greitai ir profesionaliai. Visada mielai pakonsultuoja ir padeda išsirinkti geriausią sprendimą. Ačiū!

Autoserviso „Departus“ Partneriai

Reikia profesionalaus patarimo? Susisiekime!

Susisiekti